Scriptie klaar, op vakantie dan maar! - Reisverslag uit Berkel en Rodenrijs, Nederland van Lenny Reede - WaarBenJij.nu Scriptie klaar, op vakantie dan maar! - Reisverslag uit Berkel en Rodenrijs, Nederland van Lenny Reede - WaarBenJij.nu

Scriptie klaar, op vakantie dan maar!

Door: Lenny

Blijf op de hoogte en volg Lenny

26 Mei 2008 | Nederland, Berkel en Rodenrijs

Hallo!

Terug van weggeweest, ben ik er weeeeer! Wat een tijd heb ik achter de rug. Na mijn Vietnam en Hong Kong-avonturen mocht ik in NL keihard aan de slag voor m'n scriptie. Gelukkig is me dat gelukt en heb ik vorige week woensdag, op de dag van de deadline, mijn scriptie ingeleverd. Wat was ik blij!! Daarna ben ik bij Vincent in de auto gesprongen en zijn we naar Eindhoven gegaan waar we gingen vieren dat we van de thesis af zijn, voorlopig.. Over een maand krijg ik te horen of ik op gesprek mag komen, zodat ik mag verdedigen, en als alles goed gaat dan zou ik eind juni afgestudeerd moeten zijn. Dus fingers crossed!

En nu is het dan weer zover; ik ga op vakantie! De tassen zijn gepakt, de laatste dingetjes zijn gekocht, alle toestellen zijn weer opgeladen en we hebben er zin in! Ik ga met mijn moeder bijna 3 weken naar Indonesie; Java, Bali en Lombok. We vliegen morgen om 2 uur van Amsterdam naar Hong Kong en dan door van Hong Kong (als alles goed gaat, ik vertrouw natuurlijk geen enkele maatschappij of weersomstandigheid meer, hahaha) naar Jakarta. Daar gaan we een rondreis maken over het hele eiland om vervolgens ook nog naar Bali en Lombok te gaan.

Ik ga zeker mijn best doen om weer via deze site onze avonturen op te schrijven en hopelijk ook weer met foto's en filmpjes; het kabeltje heb ik in ieder geval weer ingepakt, dus nu alleen nog maar een computer op Java vinden. Iedereen bedankt voor de leuke smsjes zo'n dag voor vertrek en we houden contact!

Liefs,

Xx

• 26 Mei 2008 - 23:29

Rudy:

Hey Lenny,
    gaaf dat je je scriptie op tijd af hebt ik vertrouw erop dat alles goed gaat en je straks gewoon afgestudeerd bent. Alvast een prettige reis naar Indonesie gewenst, ik ben benieuwd hoe jij Indonesie gaat beleven,

groetjes en liefs,
    Rudy

• 27 Mei 2008 - 11:24

Peet:

Aloha Len!

Zo gaaf dat je gaat! En zo snel ook alweer! Heeeel veeeeel plezier daar en ik volg je uiteraard weer :)
    Have a safe trip and hopelijk no problems met overstappen in Hong Kong!

Kus Peet

• 27 Mei 2008 - 15:49

Sigrid:

Veel plezier Len en je moeder!!!
    Het wordt nu wel wat eentonig hoor al dat gereis! (-:

• 27 Mei 2008 - 21:22

Rosalie:

Leuk weer te lezen wat je in die tussentijd gedaan hebt en wat er komen gaat. Ik wens jullie een fijne reis, met veel ondernemingen en natuurlijk veel foto's maken. Succes en lieve groeten van Rosalie

• 28 Mei 2008 - 16:28

Ben H.....:

Vandaag je site bij mij "favorieten" geplaatst, zodat ik snel kan zien wat voor "avonturen" jullie allemaal meegemaakt hebben, heeeel veel moois, en gr. en xxx van Ben

• 29 Mei 2008 - 09:09

Irene:

Hai lieve Lenny!

Dit is de eerste keer dat ik je weblog zie, anders had ik wel eerder berichtjes geplaatst! Maar heel leuk om te horen dat je lekker gaat reizen, en KLAAR bent met je scriptie! Boehoe dat staat mij over een paar jaar te wachten! Gek dat we nu redelijk dicht bij elkaar zijn hhihii!
    Super bedankt voor al je lieve en leuke berichtjes op mn site, je bent heel trouw erin :) Hier gaat alles goed, bijna naar huis, boehoe!!!
    Geniet van elke dag!
    *Plan for tomorrow, live for today but party tonight*

Liefs Irene xxx

• 30 Mei 2008 - 09:35